Barre

Barre

Meld je nu aan voor de barre workout lessen!
Data: do 24/5, do 31/5, di 5/6, di 12/6, di 19/6, di 26/6, di 3/7
Locatie: Antwerpen Zuid
Barre Basic is een combinatie van pilates, ballet, yoga, dans en fitness. Het is een krachtige workout met focus op core, billen en benen. We maken gebruik van ons eigen lichaamsgewicht en materialen zoals kleine gewichtjes, soft balls en dynabands. Deze workout ontleent zijn naam aan de elegante oefeningen die traditioneel aan de ballet barre werden gegeven. Wij doen ze echter zonder ondersteuning van een barre zodat er meer focus op balans en kracht ligt. Deze barre workout is superleuk om te doen en het is de ideale manier om vóór de zomer helemaal in shape te komen. Er staan 2 reeksen van 5 lessen voor de zomer gepland. De lessen gaan door in een prachtige, ruime yogastudio in de op ’t Antwerpse Zuid. Matjes en andere materialen zijn in de studio aanwezig.

Barre Basic op donderdagen Basic van 19 april t/m 31 mei
Data: 19 april, 26 april, 3 mei, 24 mei, 31 mei
Lestijd: 20.30 uur – 21.30 uur
Losse les: € 15

Barre Basic op dinsdagen van 5 juni t/m 3 juli
Data: 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli
Lestijd: 20.30 uur – 21.30 uur
Early Bird prijs reeks: € 50 (aanmelden + betalen vóór 15 mei)
Prijs reeks: € 55
Losse les: € 15

NU AANMELDEN

Wil je je aanmelden of heb je vragen stuur dan een e-mail naar info@yoganess.be. In principe kan iedereen deelnemen aan een Barre Basic les. Je hebt geen ervaring nodig met pilates, ballet, yoga of fitness. Heb je echter een blessure en twijfel je of je deel kunt nemen, neem dan even contact op.

Geen idee wat je van een Barre les kunt verwachten? Hier zijn een paar video’s om je een idee te geven. Zoals de naam al doet vermoeden starten we bij de Barre Basic les met de basics :-).